Monday, June 22, 2015

Mother's Day 2015

Happy Mother's Day to me. Just abi belanja aiskrim kat Giant je. Zaman gst la katakan. Sume kene jimat. Yang cute dapat gift from  #alizharfan #jackjack. Comel je. I'm touch!

Friday, June 19, 2015

Alhamdulillah

Bila ada masa dan sedikit duit, Abi pasti akan bawa keluarga jalan-jalan,
walaupun sekadar keluar dekat-dekat area Senawang/Seremban jer...
Kenapa?


Sebab kat dalam keta, time nak pegi somewhere tu adalah saat kita
semua sekeluarga begitu rapat dan satu fikiran: nak pegi mana ni?

"Kita nak pegi mana ni?"

"OK, dah abes ambik gambar. Jom masuk balik. Semua orang tido!"

Thursday, June 18, 2015

#Mywifenkids Naik keta Abi

"Ali, doklah dendiam kat depan..."

"Aya, doklah dendiam kat belakaaangg...haishhh.."
 
"Sudah! Jangan nak buat muka cute dengan Abi"


"Ali! Janganlah kacau kakak Ninaaaa"

"Dah! Ali dok belakang..."

"Aya, doklah betul-betull..."

"La?..."

"Sapa tak dengar cakap Abi, Abi hantar ke rumah mama..(babysitter)"






"Anak-anak gua tak takut dengan gua. Mereka takut dengan babysitter"
Dah makin besar dah anak-anak Abi ni. Umi pun selalu komplen akan kenakalan mereka membuli Umi time Abi tiada di rumah. Keta pun dah tak muat. Tapi one thing remains in all of them:

"Abi sayang kamu semua"

Wednesday, June 17, 2015

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...