Sunday, April 30, 2017

#mywifenkids nostalgic dinner @ The Curve

Masa hari Sabtu lepas, Aya dan Nina sibuk suruh Abi bawak semua orang pegi jenjalan. Bila Abi tanya nak gi mana, Aya serahkan sekeping surat tertulis pesanan penting sebulat suara dari mereka. Di dalamnya terkandung ayat psikotik yang menyarankan Abi bawak #mywifenkids pegi KL, dengan gambar KLCC dengan Akbar naik buggy pesumer. Tetiba Abi terus teringat masa Umi lepas jer pantang dengan Nina dulu, Abi bawak Umi pegi dinner kat TGIF The Curve, Damansara. So, harini tadi kitorang pegi dinner ke sana, bawak the latest and lastest addition to our little family; King Akbar...
Plan asal nak ushar Pesta Buku sebelum ke The Curve tapi memandang keadaan trafik yang sesak di semua kawasan berhampiran, we decide to juat hit Borders jer sebelum call it a day.
The kids, they grow up so quick. Can't believe rasa macam baru semalam kamj ke sini nak beli buggy yang mengusung si #panpan ni sekarang...
Apapun, alhamdulillah Allah izinkan kami hingga ke saat ini. Semoga kami terus berada dalam pengawasan dan kasih sayang Nya di dunia dan di akhirat. Ameen

Saturday, April 29, 2017

Sunday, January 8, 2017

Drama si Ali

Kalau Aya dengan merajuknya, si Ali pulak dengan dramanya. Kalau tak dapat apa yang dia hendak dari Abinya, dia akan mula dengan tarik muka. Dia akan senyap jer, merenung dikejauhan. Sampailah kita perasan.
Kalau kita tak perasan, dia akan jeling ushar, pastikan kita perasan yang dia sedang merajuk. Dan bila dah perasan, bila orang nak pujuk, dia akan jeling jualmahal.
Ni cuma salah satu contoh drama dia. Antara yang selalu digunakannya adalah purapura tak dengar arahan or panggilan kita. Tu sumerla tu...
Macam macam ragam...

Wednesday, January 4, 2017

Akbar Zharfan

Selamat datang 2017.
Selamat datang, Akbar Zharfan
Alhamdulillah.
29 Disember 2016, 1209, 3.3
More on Facebook and instagram. Search #mywifenkids #panpan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...