Thursday, November 25, 2010

Membiasakan Nina bertutup kepala 2

I do have few pix showing Nina with her veil. But she refused her picture be taken

..or is it she wanted me to catch her..

I did not put these pictures at first because they are not clear.

7 comments:

-ini diary saye- said...

nina main acah2..(>_<)

alienelliz said...

bagusnya dh latih anak ttp kepala....nk buat jugak..tapi x ad anak lagi, isteri pun x ad..huhu

sape nak jadi isteri saye??haha

Dark Half said...

serius x nampak.shower cap ke ape tu? kau pakaikan dia key pun comel gak

~* chirpy_chummy *~ said...

tetiba nk tergelak bc komen dark.. itu bkn shower cap daaa..itu scarf kain yg ala2 net tu..teehee (eh, errr.. m i right?)

Ka-Ching PreLoved said...

usaha yg bagus incik irwan...aku pun ngah cube nk memanjekan anak gadis aku dgn tutup kepala ni thehehe~

Irwan said...

usaha menekapkan islam dalam diri seseorang mesti bermula dari kecil..kalau dah besar, aku takut susah...jom kita sesama berusaha..

kepada yang tak beranak atau berbini, cepatkan...

kepada dark..again, kau ni kiut laa

kepada kak ching..baju budak2 takde ke?

... said...

bagus2...hi cute nina !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...