Sunday, December 19, 2010

Gone Shopping

"Nina dok diam-diam, Abi nak baca ingredients.."

[sekejap jer diamnya..]



[...lepas tu, dia yang lagi sibuk shopping]

[pandai pilih laktu]



5 comments:

~* chirpy_chummy *~ said...

ya Allah..suke sgt tgok dak kecik br dpt kaki.. cara dowg jln tu...terkedek2.. esp kalu amik gmb dr bakang. mmg tersangaaaaaaatttt comel!! cerr tgok gmb dr tepi, kepala mmg akn ke depan punya lah.. hahahaha

Irwan said...

memang susah nak ambik gambar nin dari depan...dan nina baru dapat kaki ni, mmg tak menang tangan dibuatnya...tu yang kengkadang sampai kebas tangan mendukung dia sebab taknak dia merayau-rayau (reminds me of me...hilang dalam pasar malam)

Ka-Ching said...

oh? nina pandai pilih makanan yg dia suka eh?

hannah pandai piih mainan yg dia suka.
toys department mmg forbiden hahahahahah

Dark Half said...

selagi x ngamuk guling2 atas lantai kira ok la...nak gelak je tgk parents yg tgh tension kt toys dept bila anak buat hal

Irwan said...

ohh, gelak, yer dark?...takper....aku doakan semoga kau dapat anak yang patuh dan taat2 belaka...

As for Nina, dia inkut cakap aku jer. Cakap umminya, selagi boleh dia akan bantah...hishhhh..nak kena cubit budak ni...

hannah pandai pilih toys? dah ada personaliti tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...