Wednesday, January 19, 2011

Nina di Klinik

Semalam bawak Nina pegi klinik

Habis semua tempat di rayau nya










Dah tu taknak balik lak tu...

7 comments:

gedek! said...

Haha! Posting yg sangat kreatif!

-ini diary saye- said...

otainye nina! (>_<)

Irwan said...

gedek: kreatif? kenapa cakap kreatif?

ids: kenapa kata nina otai?

gedek! said...

Sebab, mula-mula lu bagi 2 je caption pendek kat 2 ambar teratas... pastu lu biarkan pembaca tengok gambar nina merayau-rayau dan mengisi sendiri caption tu....

Las sekali baru lu bagi lu punya 'rungutan' keh keh keh...

-ini diary saye- said...

sebab cik adik nina tak takut nak explore dunia baru dengan gaya die mcm tu nampak she's so curious... sampai ke jalan ha die pergi..

Irwan said...

gedek: owh...ok..next time saya eksperimen lagi style camni. Thanks!

IDS : ketidaktakutan nina menakutkan abi nina...

Dark Half said...

marathon ke apa ni?hahaha
seb baik kat malaysia tak nampak lg parents ikat anak cam anjing spt di s'pore

as long as nina ada abi yg berupa cctv ni takpe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...