Tuesday, August 4, 2015

#mywifenkids @ Maulana Seremban Jaya (June 2015)

Sapa tak tau kedai mamak nama Maulana kat Seremban Jaya ni?
Kedai nilah yang open sensiang hari time bulan Ramadhan. Hahaha.
Dan seperti rakyat marhaen lain, famili gua dengan kedai mamak adalah sinonimes.

Sejak gua student Uniten lagi, mamak memang dah jadi pilihan pertama gua. Kalau kat Bangi time dulu, mamak pilihan adalah bila siang Mubarak kat fasa 4 tu kalau malam kat Chapati Razak Jalan Reko (sekarang dah takde).
Lepas grad, time bujang pulak adalah Azhar Maju yang kat area Giant Dataran Senawang. Sekarang Azhaar Maju tinggal yang kat atas kat area kedai RM2 tu.
Sekarang, bila dah beranak pinak pun, masih lagi dengan mamak. Mamak memang dah jadi darah daging kami agaknya. Alhamdulillah, bau kami masih tak berkari, takde jambang, atau sebagainya...
Kat Maulana ada wifi...

Dua gadis ni memang pantang nampak kamera ni...

Yang Aya pulak, dia perasan kamera. Tapi dia act.
Potensinya dalam bidang lakonan amatlah menyerlah..


See?



Yang ni; no comment.

Nak marah, comel. Tak marah kang, alamat dialah yang ambik order kat kedai
mamak ni kang...Kan boleh caya si Ali ni...

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...