Thursday, December 23, 2010

Myra Bengang

Myra dah mula ada personaliti

...mari tengok muka orang yang tengah bengang




...dia bengang sebab dia nak dukung lagi...dan lagi...dan lagi...

10 comments:

~* chirpy_chummy *~ said...

myra cam muke abi nye. nina muke ummi. :)

Irwan said...

oh? ye ke?

Dark Half said...

ha'a..sokong chummy.muka myra mmg byk iras kau tapi both amaninas mmg comell..

Hanis Azla said...

comel anak-anak awak.. btw bestnya ada blog untuk citer pasal anak2 mcm ni.. bila dah besar nnt, boleh anak2 tgk perkembangan mereka di sini..

Irwan said...

thanks kak hanis sebab menerjah...(hmmmm, teliti orangnya...)

Ka-Ching said...

myra....cakkkk!!!

geram la aunty tgk rase cam nk picit2 je haha

Ka-Ching said...

lupe lak aku nk tanye..anak ko selang setahun ke scuba???

Irwan said...

ye, kak. ingat nak rancang. Tapi Allah dah ada rancangan baek punya...ni semua salah ummi! hehehe

Ka-Ching said...

cett salahkan ummi lak heh.

same la anak aku pon selang setahun gak heheh mr.hubby mmg rancang setahun sorang.

Irwan said...

ni sumer salah ummi yang pakai night gown yang satin tu...kan saya dah cakap kat kedai akak tu...(hehehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...