Tuesday, December 21, 2010

Nina and Abi

Breakfast at Stadium Paroi

Ntah...

Ntah..

Kat umah atuk

Layan Nina sebelum gi solat


Nina sewaktu tembam

Aku pun dah lupa kat mana ni

Layan Nina petangpetang

Gambar Wallpaper henpon paling lama

8 comments:

Ka-Ching said...

kenape aku rase mcm nk guling2 gelak tgk mr.scuba berposing dgn nina? knp?

Irwan said...

apsal kak? tak ensem ke?

Dark Half said...

gmba no.4- senyum ala2 clown tu agak menakutkan aku

~* chirpy_chummy *~ said...

muahahaha... senyum camtu byk2 ckit ek abg.. kasi takot sama dark! baaaa!!! CLOWN!!! ^_______^

Irwan said...

Betul tu cik chirpy

dark-dark..orang senyum pun takut...nantik aku taruk muka hatred pulak, k..

Ka-Ching said...

aku banyak bace blog akuskizo pastu tgk gamba ko yg penyayang camni aku rase cam aku plak skizo hahahaha...

dark ko takut clown ke?

Dark Half said...

aku x suka clown ~ coulrophobia
mmg skizo tgk scuba camni...hehe...nape ko skizo ka-ching?

Irwan said...

rilek kak ching....setiap blog aku kalau boleh tak bercampur baur antara satu sama lain.

Kalau samer jer train of thoughts nyer, baik aku taruk dalam satu blog ajer, create label baru...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...