Wednesday, January 5, 2011

KL Trip (4)

Nina disayangi oleh Umi


Apa lagi yang diorang nakkk?

tang mana freemason nya bangunan ni?


Nina membuli Abi

dah naik nak turun..Aiseh...tangga laaa...

turun...

jalan-jalan sikit...


naik...

turun balik

naik tangga lain pulak

Aku akan claim part ni kat Nina nantik...Tunggu lah

4 comments:

~* chirpy_chummy *~ said...

hahaha...abi kena buli..

to nina: beware of abi!kah kah.

Irwan said...

ni belum myra besar lagi ni...dah teruk dah Abi kena..dapat lak bila ummi dan nina tag team...

Dark Half said...

aku kagum dgn kesabaran ko keep an eye on nina
baru tadi tengok berita, sethn lebih krg 2000 kanak2 dilaporkan hilang di mesia. kenapa aku x penah tau sblom ni??? gler arr..x kan seludup organ?

Irwan said...

sejak dari zaman hantu kumkum dan hantu kopek lagi, dark...

cuma tak dapat liputan meluas jer..biasa arr Malaysia...

Selagi bukan anak VIP atau sultan yang kena, selagi tulah takde tindakan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...