Monday, October 24, 2011

Sori lah kurang update!

Dari balik tabir blog MyWifenKids, kami memohon maaf kerana kurang update sejak seminggu lepas. Maklumlah. Sejak kejadian Abi hilangkan henpon haritu, agak sukar nak ambik gambar dan video nak upload ke blog ini.

Tapi itu bukanlah bermakna tiada apa yang tak menarik berlaku dalam hidup kami sekeluarga. For the record, Myra dah boleh berdiri dan menapak dua tiga langkah. Tapi sebab dia pemalas dan suka diving diving ke belakang dari berlatih berjalan, progress agak slow sedikit.


Nina pulak, luka kat dagu dia hari tu dah kering dan dah OK. Thanks to all yang bertanyakan khabar dan mendoakan kesejahteraan Nina dan kami sekeluarga. Nina baru potong rambut minggu lepas. Pada mulanya takdelah Abi perasan sangat apa yang berubah sebab masa gunting rambut tu pun dah petang dan kami rushing nak pergi umah wan Ampangan masa tu. Tapi masa Sabtu lepas (22 Oct) masa Abi datang nak ambik family, Abi tengok Nina comel macam anak patung! Series! Tapi takd ekamera nak rakam moment tu, so..Abi simpan dalam hati jer lah.

Dan pada 22 Oct tu jugak jumpa dengan Umi setelah terpisah seminggu. Sambung balik apa yang terganggu minggu lepas. Keh Keh Keh.
Anyway, tadi hantar Umi and Amaninas ke rumah in laws kat Ampangan pun, dalam keadaan rushing. Biasalah kami. Takde keta ni susah. Kami merancang nak beli kereta pula dalam masa terdekat. Insya Allah. Dan masa tu nantik, kita akan selalu berjumpa. Insya Allah.


And a new week starts again....
I wanna start it with:
I Love You Linda

and  the Amaninas!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...